Shredlights: Veiligheid boven alles

  • Geplaatst op
  • Door Voltaboards
Shredlights: Veiligheid boven alles

Safety First! Hoe zorg je er voor dat je goed zichtbaar bent?

Als je op een elektrisch skateboard of longboard gaat rijden is het belangrijk om voor je eigen veiligheid te zorgen. Nu de dagen korter worden waardoor het s' ochtends later licht wordt en 's avonds eerder donker is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed zichtbaar bent. Dit is niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor andere mensen, dus safety first! Met deze gedachte in ons hoofd zijn we op zoek gegaan naar de oplossing voor dit probleem.

 

 

Shredlights 

Na uitgebreid onderzoek kwamen we erachter dat de oplossing hem zat in de skateboard verlichting van het merk Shredlights. Shredlights is een Amerikaans merk welke gespecialiseerd is in het ontwikkelen van krachtige ledlampjes voor elektrische skateboards. Shredlights staat wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit ledlampjes welke stoot, schok-en waterbestendig zijn. Shredlights heeft zowel voorlichtjes als achterlichtjes en ze worden dan ook aangeboden in verschillende sets. Zo heb je een dual pack voorlichtjes, dual pack achterlichtjes en een combo pack met 2 voorlichtjes en 2 achterlichtjes. Met de krachtige ledlampjes weet je zeker dat je goed zicht hebt en ook zichtbaar bent in het donker.

 

De Shredlights kun je in 2 verschillende lichtsterktes instellen namelijk 40 lumen en 80 lumen. Zo kun je zelf bepalen tot hoe ver je zicht wilt hebben in het donker. De Shredlights zijn gemakkelijk te bevestigen op je elektrische of normale skateboard en gaan tot 4 uur mee op een volle accu. De accu in het ledlampje kun je gemakkelijk weer opladen met een bijgeleverde oplader. De Shredlights zijn eenvoudig op je board te monteren en demonteren. Daarnaast zijn Shredlights te gebruiken voor ieder soort elektrische en normale skateboard. Shredlights zijn onder andere geschikt voor elektrische skateboards van het merk Koowheel, Enertion, Evolve, Boosterd Board en nog veel meer. Het gebruik van Shredlights op je board is niet alleen veilig maar het geeft je board ook een super gave look!

 

 

Waarom Shredlights via ons kopen?

Wij krijgen vaak de volgende vraag te horen: Waarom zou ik Shredlights bij jullie kopen en niet gewoon direct bij Shredlights zelf? Het antwoord op deze vraag is dat wij de officiële dealer van Shredlights in Europa zijn en daardoor snel en direct service & garantie kunnen bieden wanneer dat nodig is. Daarnaast is Voltaboards een Europese onderneming waardoor je geen last hebt van bijkomende kosten als je bij ons besteld. Wanneer je iets koopt van een onderneming buiten Europa moet je bij de import bijkomende kosten betalen aan de douane. Deze bijkomende kosten bestaan uit invoerrechten, btw en inklaringskosten. Daarentegen is het verzenden bij Voltaboards ook nog eens altijd gratis binnen heel Europa!

 


GET SAFE, GET YOURS!

Klik hier om naar ons assortiment Shredlights te gaan