De zoektocht naar spanning

  • Geplaatst op
  • Door Voltaboards
De zoektocht naar spanning

Avontuur, spanning & adrenaline. Alles komt bij elkaar tijdens het elektrisch skateboarden.

Als je een surfer over een golf heen ziet surfen of een snowboarder over de piste heen ziet scheuren denk je bij jezelf: wauw dat is echt vet!! Zowel surfen als snowboarden geeft je een adrenaline kick waardoor je ervan gaat houden. Om die adrenaline in je lichaamssysteem te krijgen moet je iets spannends en avontuurlijks doen. Maar om te gaan surfen moet je naar het strand en om te gaan snowboarden moet je naar de bergen. Hoe gaaf zou het zijn als je direct dezelfde ervaring zou kunnen krijgen vanaf het moment dat je de deur uit stapt?

 

 

Casey Neistat

Wij van Voltaboards hebben hiervoor de ultieme uitkomst namelijk het elektrisch skateboard! Het elektrisch skateboarden geeft je hetzelfde gevoel als dat je over een golf heen surft of over een skipiste heen scheurt. Het elektrisch skaten is de laatste jaren steeds meer bekend geworden door de Amerikaanse vlogger Casey Neistat. Op zijn vlogs scheurt hij op zijn elektrische skateboard door de straten van New York City. Het lijkt wel alsof hij door het verkeer heen vliegt zo soepel haalt hij iedereen in. Na het bekijken van een van zijn vlogs ben je al snel over stag en wil je een elektrisch skateboard.

 

 

De kick van het elektrisch skaten

De kick die het elektrisch skateboard geeft is onbeschrijfelijk en werkt verslavend! Je bent 1 met het wegdek en glijd van links naar rechts terwijl je geniet van de omgeving. Veel mensen kijken je na als je gecontroleerd de bocht door komt en vervolgens voorbij scheurt. Headturns en nieuwsgierige mensen zijn tijdens het elektrisch skaten dan ook gegarandeerd aan de orde van de dag. Het elektrisch skaten geeft je de dagelijkse behoefte aan spanning en adrenaline. Maar naast het vol gas scheuren is het ook heerlijk om rustig te cruisen met een snelheid van 10 tot 15 kilometer per uur. Je ziet meer van de omgeving waar je woont en ontdekt tegelijk nieuwe plekken. Om je een handje op weg te helpen met het ontdekken van Nederland hebben we een blog geschreven met gave routes om te rijden op je elektrisch skateboard. Zie de blog 3 gave routes in Nederland om inspiratie op te doen voor welke tour jij binnenkort zal gaan rijden.

 

Ride it. Love it. Voltaboards. ⚡ ⚡