Elektrisch skateboarden & duurzaamheid

  • Geplaatst op
  • Door Voltaboards
Elektrisch skateboarden & duurzaamheid

Op welke manier draagt elektrisch skateboarden bij aan duurzaamheid en een groene gezonde wereld? Lees het in dit artikel.

Voltaboards is zich bewust van de hedendaagse vervuiling van de aarde en het milieu. Een van de grootste vervuilers op de aarde zijn de voertuigen welke rijden op fossiele brandstoffen zoals benzine en diesel. Door het grote aantal auto’s slippen steden dicht en staan mensen steeds langer in de file waardoor er nog meer CO2-uitstoot wordt gegenereerd. Al deze factoren zorgen ervoor dat de steeds meer opwarmt. De overheid ziet ook in dat we op deze manier niet langer kunnen doorgaan en alles op alles zullen moeten zetten om de uitstoot van CO2 terug te dringen. Een van de opties om de uitstoot te verminderen is het gebruik van nieuwe energiebronnen zoals elektriciteit. De overheid subsidieert op allerlei manieren het gebruik van elektrische voertuigen waaronder elektrische auto’s. Elektrische voertuigen hebben de toekomst en zullen bijdragen aan het verbeteren van het milieu.

 

 

Gezondheid van de mens

Een ander hedendaags maatschappelijk onderwerp is de gezondheid van de mens. Wereldwijd zijn mensen zich bewust geworden van dat ze ongezond zijn gaan leven door de westerse levensstijl. Door deze levensstijl worden veel mensen te dik en zitten ze te veel binnen. Om dit probleem hoofd te bieden zijn er de afgelopen jaren veel verschillende trends ontstaan op het gebied van gezond eten en bewegen. Mensen zijn gezonder gaan eten en meer gaan sporten, ieder mens vervult deze taak op zijn eigen manier. Veel van onze klanten vinden dat het boarden hun gezondheid ten goede komt in de vorm van beweging en algemene beleving. Het boarden maakt je hoofd leeg en zorgt voor plezier terwijl je ook nog eens in beweging bent.

 

 

De oplossing

Wij van Voltaboards zijn van mening dat onze elektrische skateboards bijdragen aan verbetering van de gezondheid van de wereld en mens. Met een elektrisch skateboard draag je bij aan een beter milieu doordat je board gebruik maakt van elektriciteit als milieuvriendelijke energie en daarmee geen CO2 uitstoot creëert. Daarnaast draag je ook bij aan je eigen gezondheid doordat je op een elektrisch skateboard veel in beweging bent wat weer goed is voor je lichaam en geest. Er wordt door de overheid aangeraden om dagelijks minimaal 15 minuten te bewegen en buiten te zijn. Laat het ritje met je elektrisch skateboard nou precies datgene zijn wat je dan dagelijks nodig hebt voor je gezondheid. Wij hebben in een aparte blogpost speciaal voor jullie 3 gave routes in Nederland uitgestippeld waarmee je de dagelijkse 15 minuten bewegen gemakkelijk haalt. Al met al kunnen wij concluderen dat het elektrisch skaten op een positieve manier bijdraagt aan jezelf en je omgeving! Wij geloven dan ook zeker dat in de toekomst elektrische vervoersmiddelen een steeds belangrijkere rol zullen gaan spelen in het verkeer.

 

Go Green, Go Electric!