3 gave routes om te rijden in Nederland

  • Geplaatst op
  • Door Voltaboards
3 gave routes om te rijden in Nederland

Zie hier een overzicht van 3 super gave routes om met je elektrisch skateboard te rijden in Nederland.

Wat zijn nou leuke routes om te rijden op je elektrisch skateboard? Om een antwoord op deze vraag te geven hebben wij speciaal voor jullie 3 verschillende routes uitgestippeld. Bij iedere route ontdek je een stukje typisch Nederlandse cultuur. Wat is er nou leuker dan op je elektrisch skateboard Nederland te ontdekken?

 

 

Route 1 - Amsterdam (13km)

Wat is er gaver dan op je elektrisch skateboard de binnenstad van Amsterdam te ontdekken? Het startpunt en eindpunt van deze route is treinstation Amsterdam Centraal. De route is totaal 20 kilometer en brengt je langs verschillende Amsterdamse hotspots. Zo kom je langs het Koninklijk Paleis Amsterdam, de Amstel, de Westertoren en cruis je langs de gezellige Amsterdamse grachten. Onderweg heb je een groot aanbod aan verschillende leuke tentjes waar je kunt pauzeren met een lekker bakkie koffie.

 

 

 

 

Route 2 - Kinderdijk Molens (12,5km)

De 2e route is een route van 12,5 kilometer langs de bekende molens van Kinderdijk. Deze molens staan hier al vanaf de 15e eeuw en behoren tot de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Geniet van het landschap en ontdek een stukje van de Nederlandse cultuur op je elektrisch skateboard. Deze route brengt je langs alle 19 molens en de gehele route is voorzien van asfalt waardoor je heerlijk kunt cruisen op je elektrisch skateboard. Onderweg kom je verschillende tentjes tegen waar je wat lekkers te drinken of eten kunt halen.

 

 

 

Route 3 - Scheveningen (15km)

Bij deze route cruise je met je elektrisch skateboard door de Haagse bossen richting het strand en de boulevard van Scheveningen. De route is totaal 15 kilometer lang en begint bij het treinstation van Den Haag. Onderweg naar de boulevard van Scheveningen kom je veel mooie uitdagende paden tegen om overheen te cruisen. De boulevard van Scheveningen is met zijn vele horecagelegenheden de ideale plek om even tot rust te komen onder het genot van een lekker kopje koffie. De boulevard van Scheveningen is bij uitstek de mooiste plek om op je elektrisch skateboard te rijden en zo het plaatselijke leven te ontdekken. De route eindigt waar deze is begonnen en dat is bij het treinstation van Den Haag.